Direct zichtbaar en vindbaar

Onze lange en korte termijn oplossingen

Strategisch samenwerken en ontzorgd worden

Als strategisch samenwerkingspartner ondersteunt FairSterk jouw organisatie bij het boeien, vinden Ên binden van personeel. Heerlijk uniek in Nederland. Wij combineren kennis van recruitment, marketing en arbeidsmarktcommunicatie en leveren zodoende een totaaloplossing. Scheelt een hoop tijd en dus geld. Denk aan, strategisch (RPO) recruitment gecombineerd met job marketing, vette campagnes en alles voor de opbouw van een sterk werkgeversmerk. Ons team van creatieven, recruitment marketeers en recruitment specialisten staat voor je klaar.

Mocht je nu geen gebruik willen maken van onze diensten. Geen probleem! Om toch voor alle organisaties het boeien, vinden en binden van personeel mogelijk te maken delen we ook veel gratis content om zelfstandig mee aan de slag te gaan. We geven workshops, delen advies in de vorm van leuke podcasts en blogs. Kijk hiervoor op onze kennisbank.

Onze diensten

(RPO) Recruitment
RPO of interim ondersteuning op locatie nodig voor werving of een specifiek project? Onze recruitmentspecialisten kunnen worden ingezet voor diverse recruitmentvraagstukken en gaan direct aan de slag met het invullen van jouw vacatures. We combineren dit met jobmarketing voor snel resultaat.
RPO + employer brand + recruitment marketing
Combineer diensten en werk strategisch aan je korte- en lange termijn. Bijvoorbeeld, ontzorging door ÊÊn van onze RPO recruiters gecombineerd met job marketing en employer branding. EÊn strategisch partner om sneller en goedkoper je vactures in te vullen!
Employer branding
Van strategie tot unieke concepten en het beheren ervan. Sterke werkgeversmerken werken. Campagnes, werken-bij websites, video's en immersive media. Wij maken jou onderscheidend!
Recruitment marketing
Je werkgeversmerk of vacature(s) onder de aandacht brengen middels recruitment marketing, jobmarketing en online en/of offline campagnes voor nog meer zichtbaarheid.

Hoe kan jij sneller vacatures invullen?