Als je een partner hebt die je volledig meeneemt

dan is alles mogelijk

Recruitment specialist op locatie

RPO Recruiters die op locatie je ondersteunen met het boeien, binden en werven van kandidaten plus het opzetten van je recruitment. Indien gewenst in combinatie met onderzoek naar de zichtbaarheid en vindbaarheid op de arbeidsmarkt.
Vraag méér informatie aan

Communicatie specialist op locatie

Communicatie specialisten die operationeel ondersteunen bij het opzetten en beheren van je arbeidsmarktcommunicatie. Denk aan campagnes, recruitment marketing, social media beheer en content ontwikkeling.
Vraag méér informatie aan

Informatie aanvraag

In combinatie met

Werken bij websites

Communiceer direct met je doelgroep. Wij bouwen werken bij websites, focussen op latent en direct werkzoekenden, we maken het meetbaar, koppelen en optimaliseren je google positie.
Vraag méér informatie aan

Arbeidsmarkt- campagnes

Online en offline campagnes om direct je vacatures te promoten. Wij zetten de campagne op, maken de content, distribueren het online en offline onder de juiste doelgroep en maken de resultaten meetbaar. Indien gewenst pakken onze recruiters het (inhouse) selectie- en sollicitatieproces op.
Vraag méér informatie aan

Employer (re)branding

Je werkgeversmerk (opnieuw) in de arbeidsmarkt zetten? Wij bouwen aan sterke werkgeversmerken. Van identiteit tot een passend concept en het uitwerken van de communicatie aan de hand van video's, websites, print, social media beheer, productiewerk, content, etc.
Vraag méér informatie aan

Welke dienst(en) past bij jouw situatie?

Vijf diensten die samen werken én afzonderlijk van elkaar. Voor directe ondersteuning bij het invullen van je vacatures, campagnes ofwel het duurzaam neerzetten van je werkgeversmerk. Combinaties maken van onze diensten is mogelijk, dat bespaart je een hoop tijd en geld. Contacten met meerdere bureaus wordt dan overbodig. Vul je gegevens in bij één of meerdere diensten, klik op verzenden en ontvang direct aanvullende informatie over de kosten en wat de dienst je oplevert. Of, doe de test welke dienst het beste bij je past.

Hoe kan jij sneller vacatures invullen?