Bespaar kosten op bureaus

Kostenbesparing door recruitment

Handvatten om je werving te optimaliseren en uiteindelijk goedkoper te werven. Speciaal voor de, specialist arbeidsmarktcommunicatie, recruiter of HR manager die van zijn werving een specialisme wil maken.

Download de gratis whitepaper

Wat ga je lezen?

Bedrijven kunnen er tegenwoordig niet meer vanuit gaan dat kandidaten zomaar kiezen voor een bedrijf en gaan solliciteren. Een bedrijf zal zich als werkgever moeten profileren op de arbeidsmarkt. Hoe? Middels ‘employer branding’, een gestroomlijnd sollicitatieproces en een kloppend onboardingsproces om de ultieme ‘candidate experience’ te bereiken.

Om als bedrijf onderscheidend te zijn op de arbeidsmarkt en de juiste doelgroep te bereiken is een investering in het recruitmentproces noodzakelijk. Zo word je minder afhankelijk van externe partijen en maak je van je eigen werving een specialisme. Investeren geeft inzicht in acties, kosten en kwaliteit van jouw recruitment. Misschien net zo belangrijk, je investeert in de toekomst van jouw organisatie en blijft onder de aandacht van potentiële werknemers. Lees snel verder!!