Een gestroomlijnd en geautomatiseerd recruitmentproces

Met Recruitee als ATS

FairSterk & Recruitee

Een Applicant Tracking System (ATS) vormt de ruggengraat van alle recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieactiviteiten. Het is de centrale hub waar alle informatie samenkomt. Als je een duurzame, effectieve recruitmentmachine wil opbouwen voor jouw organisatie is een ATS onmisbaar.

FairSterk is trotse partner van het ATS systeem Recruitee. De visie van Recruitee als collaborative hiring system sluit naadloos aan op onze visie om organisaties te helpen met het zelfstandig boeien, vinden en binden van personeel. Door het partnership zijn wij specialist in deze tool en zijn wij in staat om het volledig potentieel ervan in te laten zetten. We zijn continu op de hoogte van nieuwe features en hebben korte lijnen met de organisatie wanneer er extra support nodig is.

“Door de implementatie van Recruitee en de koppeling met AFAS hebben we het recruitment- en onboardingsproces vele malen efficiΓ«nter kunnen inrichten”

Wilma Verhoef-Bonsink – HR Manager HEBO Maritiemservice

Wat levert Recruitee als ATS je op:

 • Verlagen van wervingskosten
 • Tijdbesparing voor recruiters en hiring managers
 • Duurzaam recruitment door het opbouwen van een talentpool
 • Centraliseren van recruitment processen
 • Hogere kwaliteit hires
 • Betere kandidaat ervaring
 • Inzichten in recruitmentdata

“Recruitee heeft onze consultancy praktijk veel gebracht, met name door het verbeteren van de interne samenwerking en de ‘multiposter’ functie die de zichtbaarheid van onze vacatures significant heeft verbeterd. We zijn uitermate tevreden over het systeem en de gecombineerde service en de expertise van Fairsterk. We raden het zeker aan bij andere bedrijven! “

Rob Nouwens – CCO – Partner RevelX

Boek een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen. Samen met jou nemen we het volgende door:

 • Introductie van het platform en de functionaliteiten
 • Afgestemd op jouw wervings- en zakelijke prioriteiten
 • Antwoorden op vragen die je wellicht hebt

Je kan natuurlijk ook altijd eerst vrijblijvend een belafspraak inplannen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

FairSterk biedt verschillende diensten aan om jou te helpen Recruitee zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Implementatie

Wij begeleiden je bij elke stap van de implementatie van het ATS, waarbij we zorgen dat de inrichting aansluit op jouw doelgroep en de al bestaande processen. Wij als mede-recruiter met een technische pet op snappen wat het beste werkt en kunnen dit functioneel voor je inrichten en integratietrajecten begeleiden.

Onboarding & training

Om ervoor te zorgen dat jouw team het ATS volledig begrijpt en effectief kan gebruiken, bieden we uitgebreide onboarding en trainingssessies aan. Van basisprincipes tot geavanceerde functies, we zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt bij het nieuwe systeem. Hierbij moet je denken aan:

 • Onboarding sessie
 • Hiring manager training
 • User training

Careersite design en inrichting

Een aantrekkelijke careersite is essentieel om kandidaten aan te trekken. Het Marketing & Communicatiebureau van FairSterk is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van jouw careersite. Allemaal met als doel om het in te kunnen zetten als krachtig hulpmiddel voor het aantrekken van de juiste kandidaten. Hierbij kan gewerkt worden vanuit de standaard careersite in Recruitee of een custom made werken-bij site.

Recruitmentmarketing

Onze diensten omvatten ook recruitmentmarketing om de instroom van kandidaten naar het ATS te verhogen. Van doelgerichte campagnes, jobmarketing en online en/of offline campagnes tot aan awareness campagne en leadgeneratie door inbound recruitment marketing.