FairSterk zocht het uit!

Kosten Kosten bedrijfsvideo, wat zijn ze?

Kosten bedrijfsvideo

Mensen willen video zien en lezen niet meer. Een bedrijfsvideo is daarom de perfecte manier om het verhaal van jouw organisatie op een originele manier aan de wereld te laten zien. Het is een bewegend visitekaartje dat in een korte tijd kan laten zien wie de organisatie is, waar de organisatie voor staat en wat ze doen. Maar wat zijn de kosten van een bedrijfsvideo en waarom is het de investering waard?

Waarom investeren in een bedrijfsvideo?

Een kwalitatief goede bedrijfsvideo laten maken kost geld, terwijl je in een tekst op bijvoorbeeld de website dezelfde informatie kwijt kan. Is het dan slim om toch te investeren in een bedrijfsvideo? Het antwoord is volmondig ja. Video’s brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo worden video’s veel beter bekeken: een gemiddelde video op Facebook heeft 135% meer bereik dan een tekst. Video’s worden ook beter onthouden. Uit onderzoek blijkt dat bijna 60% van de kijkers drie dagen na het kijken van een video nog weet waar deze over ging, terwijl bij een geschreven tekst na drie dagen maar 10% de boodschap kan herinneren. Nog een voordeel van een bedrijfsvideo is dat de website zal stijgen in de Google-rankings als de video op de website staat. Google houdt van video’s, dit zorgt voor een betere waardering die jouw website krijgt van de zoekmachine en dus een hogere plaats in de Google-rankings. In een video kun je daarnaast veel beter laten zien hoe de sfeer is in de organisatie en wat voor mensen er werken. Met bewegend beeld kun je bovendien beter je creativiteit kwijt.

Handleidingen en whitepapers over arbeidsmarktcommunicatie
Download hier handleidingen en whitepapers over arbeidsmarktcommunicatie!
Werken als specialist arbeidsmarktcommunicatie?
Ben jij een "Rebel with a smile"? Dan moet je wel voor ons werken. Bekijk onze cultuur en vacatures.

Kosten bedrijfsvideo

De kosten bedrijfsvideo zijn opgebouwd uit verschillende aspecten. Natuurlijk de lengte van de video, hoe langer de video duurt, hoe meer de kosten zijn. Bij een video moet vooraf een script geschreven worden en eventueel acteurs geregeld worden. Na de opnames van de video moet deze geëdit worden en kan er bijvoorbeeld ondertiteling en/of een voice over aan de video toe worden gevoegd. Ook de toevoeging van muziek kan de kosten veranderen. De kosten van een bedrijfsvideo hangen heel erg af van uw wensen.

FairSterk rekent voor een bedrijfsvideo van maximaal 2 minuten een prijs van €2950,-. De video bevat het schrijven en overleg van een strategie en script, ondersteuning bij de presentatie, het opnemen en editten van geluid en beeldmateriaal en ondertiteling. Extra’s, zoals een voice over, toevoeging van muziek en muziekrechten kunnen in overleg worden toegevoegd. Neem contact op met FairSterk om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Landingspagina Kosten Bedrijfsvideo
Kosten Bedrijfsvideo