4 juli 2024, schrijf je gratis in!

Een ideale kandidatenreis als oplossing voor je personeelstekort

Workshop Candidate Journey

Beste Hi Delta partner: stel je eens voor, een reis die begint met een eerste indruk en eindigt met een langdurige relatie. Deze reis is niet slechts een abstract concept, maar het fundament van wervings- en selectieprocessen die jouw bedrijf vormgeven. Het begrijpen en optimaliseren van deze reis kan een gamechanger zijn voor jouw technische organisatie, een generator voor bedrijfsgroei, het oplossen van je personeelstekort en méér.

Daarom nodigen we je 4 juli 2024 uit om deel te nemen aan onze workshop over de Candidate Journey. Deze workshop is ontworpen om alle lagen van een organisatie strategisch te inspireren bij het creatief en op de meeste belangrijk punten strategisch oplossen van hun personeelstekort. Denk hierbij aan directie en management, maar ook aan recruiters en marketing- communicatiemedewerkers.

Alvast inlezen op het onderwerp candidate journey, download onze handleiding hier.

Inschrijvingen tot dusver:
– Hi Delta
– Amstel engineering
– IB Kracht
– FactoryLab
– ACE Development
– Boers & Co

Reactie Exact Software

“Een sterke candidate journey is de sleutel tot succesvolle werving. Het vormt de eerste indruk en verbindt talent met je bedrijf.

Afgelopen donderdag volgden mijn collega en ik een inspirerende Candidate Journey-workshop, georganiseerd door FairSterk.

Dank aan het team voor het uitstekend organiseren en delen van waardevolle inzichten. 🌟”

Bron

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop candidate journey gaan we interactief aan de slag met het optimaliseren van de journey van jouw organisatie. We inspireren met toffe voorbeelden én we zetten creatieve breinen aan het werk. Het doel: inspiratie en taakgerichte acties om de optimale candidate journey te bereiken!

Inhoud:

 • De workshop wordt gegeven door Arthur Wensveen, Directeur en Jeroen Vermeulen, Marketing Manager
 • Kosten: Gratis
 • Duur: 4 uur, van 13.00 – 17.00 (inloop 12.30)
 • Aansluitende borrel en gelegenheid tot netwerken
 • Locatie: Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam
 • Deelnemers: Maximaal 15 Hi Delta partner deelnemers

Hoe ziet de middag eruit?

 • Inloop om 12:30, start om 13:00
 • Ontleden: We zullen de kandidaatreis in zijn verschillende fasen ontleden, van de eerste kennismaking met jouw bedrijf tot het onboarding proces.
 • Identificeren van Knelpunten: Door diepgaande analyse zullen we de mogelijke knelpunten en pijnpunten in de kandidaatreis identificeren die kunnen leiden tot een verlies van talent of een negatieve perceptie van jouw bedrijf.
 • Strategieën Ontwikkelen: We zullen samen strategieën ontwikkelen om deze knelpunten aan te pakken en de kandidaatervaring te verbeteren, wat resulteert in een sterkere employer branding en een hogere retentie van talent.
 • Praktische Toepassing: Je zult niet alleen de theorie begrijpen, maar ook leren hoe je deze in de praktijk kunt brengen binnen je organisatie, met concrete actieplannen en tools om je wervings- en selectieprocessen te optimaliseren.
 • Netwerken: De workshop biedt een geweldige gelegenheid om te netwerken met andere directeuren en HR managers, waarbij ervaringen worden gedeeld en best practices worden besproken.
FairSterk Model Recruitmentscan