19 september 2024, schrijf je gratis in!

Netwerk workshop leadgeneratie; hoe bereik je latent werkzoekenden

Workshop Leadgeneratie

Ben jij klaar om de verborgen talenten op de arbeidsmarkt te ontdekken en te benutten? Schrijf je dan nu in voor onze exclusieve workshop over leadgeneratie gericht op latent werkzoekenden!

Tijdens deze interactieve workshop leer je wat leadgeneratie precies inhoudt en hoe je dit strategisch kunt inzetten binnen jouw organisatie. Leadgeneratie is het proces waarbij potentiële kandidaten, ook wel leads genoemd, geïdentificeerd en benaderd worden met als doel hen te interesseren voor een baan binnen jouw bedrijf. Dit gaat verder dan de traditionele wervingsmethoden en richt zich specifiek op latent werkzoekenden – mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel openstaan voor nieuwe kansen.

Daarom nodigen we je 19 september 2024 uit om deel te nemen aan onze workshop over leadgeneratie. Deze workshop is opgezet als verdieping op onze workshop candidate journey

Alvast inlezen op het onderwerp leadgeneratie, download onze handleiding hier.

Reactie Exact Software

“Een sterke candidate journey is de sleutel tot succesvolle werving. Het vormt de eerste indruk en verbindt talent met je bedrijf.

Afgelopen donderdag volgden mijn collega en ik een inspirerende Candidate Journey-workshop, georganiseerd door FairSterk.

Dank aan het team voor het uitstekend organiseren en delen van waardevolle inzichten. 🌟”

Bron

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop  gaan we interactief aan de slag met het optimaliseren van het aantal sollicitanten voor jouw organisatie. We inspireren met toffe voorbeelden én we zetten creatieve breinen aan het werk. Het doel: inspiratie en taakgerichte acties om latent werkzoekenden (en actief werkzoekenden) te bereiken!

Inhoud:

 • De workshop wordt gegeven door Arthur Wensveen, Directeur en Jeroen Vermeulen, Marketing Manager
 • Kosten: Gratis
 • Duur: 4 uur, van 13.00 – 17.00 (inloop 12.30)
 • Aansluitende borrel en gelegenheid tot netwerken
 • Locatie: Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam
 • Deelnemers: Maximaal 15 deelnemers

Hoe ziet de middag eruit?

 • Inloop om 12:30, start om 13:00
 • In deze workshop behandelen we:
  • De basisprincipes van leadgeneratie en waarom het cruciaal is voor moderne recruitment.
  • Het gebruik van data en technologie om latent werkzoekenden te identificeren en te benaderen.
  • Praktische tips en best practices om je boodschap effectief over te brengen en interesse te wekken.
  • Strategieën voor het opbouwen van een talentpool en het onderhouden van relaties met potentiële kandidaten.

Onze experts delen hun kennis en ervaring, en je krijgt de kans om te leren van praktijkvoorbeelden en succesvolle case studies. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en ervaringen uit te wisselen.

Of je nu een doorgewinterde recruiter bent of net begint in het vakgebied, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tools om je recruitmentstrategie naar een hoger niveau te tillen. Mis deze kans niet om jouw organisatie te verrijken met nieuwe talenten en je concurrentie voor te blijven.