Bekijk de webinar

Hoe overtuig je de directie

Bij veel bedrijven is recruitment een onderdeel van het takenpakket van de HR manager of HR adviseur. Door gebrek aan tijd krijgen de werkzaamheden die hierbij komen kijken vaak niet de volledige aandacht. Hierdoor raakt het recruitmentproces verdeeld binnen de organisatie en gaan afdelingsmanagers zelf aan de slag met de werving van een vacature. Er ontstaan verschillende wervingsprocessen en er mist overzicht in de werving, kosten en kwaliteit.

Zie jij als HR managers of HR adviseurs de toegevoegde waarde van een recruiter binnen de organisatie maar krijg je dit moeilijk overgebracht bij directie? Wij helpen je graag met het overtuigen van de directie en geven in 20 minuten concrete tips. Bijvoorbeeld, dat HR en Recruitment beide een vak apart zijn en welke vragen je kan beantwoorden om meer overzicht te creΓ«ren in het wervingsproces, de kosten en de kwaliteit.

 

Webinar: Samenwerking HR en Recruitment

Directie overtuigen?

In deze webinar van ongeveer 20 minuten behandelen we welke stappen jij kan zetten om tot een concreet voorstel te komen aan de directie. Tijdens de webinar zijn er momenten van interactie en het stellen van vragen. Kort, maar krachtig, behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Hoe breng je het huidige wervingsproces in kaart
  • Maak recruitment een onderdeel van het HR-beleid
  • Maak recruitment meetbaar met KPI’s

Iedereen is welkom, maar we richten ons tijdens de webinar voornamelijk op HR managers en HR adviseurs.