Aan de slag met je afdeling

Recruitment opzetten voor HR

Jouw handleiding voor het opzetten van recruitment voor een HR afdeling. Waar moet je op letten voor zowel je interne en externe communicatie. Speciaal voor de, specialist arbeidsmarktcommunicatie, recruiter of HR manager die van zijn werving een specialisme wil maken.

Download de gratis handleiding

Wat ga je lezen?

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om (flexibel) een recruiter in dienst te nemen naast een HR adviseur. Was het van oudsher altijd maar een klein onderdeel van HR, mede door de crisis niet noodzakelijk. Tegenwoordig, door o.a. arbeidsmarktkrapte, diversiteit aan (online) wervingskanalen en doelgroepen die lastig te bereiken zijn, is het veel meer dan een klein onderdeel geworden. Recruitment en HR zijn beide even belangrijk geworden. Maar, een HR adviseur kan zich niet in tweeΓ«n splitsen of een 80 uur durende werkweek maken.

Ons vijf pagina’s tellende stappenplan helpt de HR adviseur met het stapsgewijs opzetten van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Het geeft handvatten waar je op moet letten en hoe je de investering meetbaar maakt.