FairSterk helpt met een interim recruiter!

Interim recruiters voor bedrijven

Interim recruiters voor bedrijven

Onze specialisten, de specialist arbeidscommunicatie en recruiteers, optimaliseren voor organisaties de experience door het geven van advies, het neerzetten van het employer brand en het coƶrdineren van arbeidsmarktcampagnes. Hierbij werkt de specialistĀ arbeidscommunicatieĀ vanuit een vooraf opgezette strategie, geĆÆmplementeerd door de organisatie zelf of door de specialist vanĀ FairSterk. Interim recruiters zijn de manier om goedkoper en meer vanuit eigen naam te werven.

Onze missie?Ā Wij willen van recruitment in combinatie met marketing enĀ arbeidsmarktcommunicatie een vakspecialisme maken wat voor ieder bedrijf toegangkelijk is middels onze flexibele creatieve Recruitment Process Outsourcing (RPO) constructie. RPO recruitment is de ideale manier van samenwerken.

Onze visie?Ā Recruitment is een marketingvak geworden! Recruitment is marketing, is inspelen op emoties. Daarom noemen wij recruiters, recruiteers. Een woordcombinatie van marketeer en recruiter. Onze recruiteers en specialisten arbeidsmarktscommunicatie begrijpen het belang van interne en externe communicatie, vormgeving, procesoptimalisatie en het om kunnen gaan met data. Wat kunnen interim recruiters voor jou betekenen?

Samenwerken met onze klanten: flexibel, op locatie en werven uit naam van het bedrijf om van hun werving een specialisme te maken. Dit doen we voor start-ups, MKB, alsmede corporates. Werven vanuit de visie dat recruitment marketing en inspelen op emoties is.

FairSterk maakt u onderscheidend als werkgever vanuit een strategisch creatieve aanpak. Werf dĆ³Ć³r en mĆ©t ons data gericht, goedkoper, sneller, flexibel en verhoog de kwaliteit. Meer informatie lees je in onzeĀ whitepapers.Ā We delen regelmatig updates over alles wat speelt binnen het vakgebied.

Handleiding opzetten recruitment
Download hier de handleiding om je recruitment te verbeteren
Werken als corporate recruiter?
Ben jij een "Rebel with a smile"? Dan moet je wel voor ons werken. Bekijk onze cultuur en vacatures.

Interim recruiters, wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Bepalen werkgeversidentiteit enĀ communicatiestrategie
  • Uitvoeren en vormgeven van de communicatiestrategie
  • Werving en selectie bij u op locatie
  • Optimaliseren van deĀ recruitmentproces
  • Inzetten nieuwe wervingstechnieken en data om de arbeidsmarkt te benaderen

Wat kan het voor u opleveren?

  • Ontzorging en centralisatie van de arbeidscommunicatie
  • EfficiĆ«nt en verbeterdĀ recruitmentĀ proces en candidate journey
  • Een verbeterd employer brand binnen een vooraf bepaalde doelgroep
  • Besparing tijd en geld door inzetten van eenĀ interim recruiter
Landingspagina Interim Recruiters