FairSterk helpt bij je communicatie

Wij zijn een communicatiebureau in Rotterdam

Communicatiebureau Rotterdam

Wil jij indruk maken met een interactieve social media campagne of gezien worden met een splinternieuwe website? Dan ben je bij een communicatiebureau Rotterdam aan het juiste adres. Een communicatiebureau helpt bedrijven bij het bereiken van hun doelstellingen door jou op een juiste manier te laten communiceren met jouw doelgroep. Bent u op zoek naar een communicatiebureau Rotterdam? Dan ben je bij FairtSterk aan het goed adres. Wij zijn een bureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie, het zichtbaar en vindbaar maken van werkgeversmerken

Voorbeelden of test je werkgeversmerk

Klik op onderstaande buttons voor leuke projecten of voorbeelden van ons. Of! Doe de test en kom erachter of je er alles aan doet voor het optimaliseren van je werkgeversmerk.

 

Waarom een communicatiebureau inzetten?

Heb jij een doelstelling waaraan communicatie kan bijdragen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan is het verstandig om een communicatiebureau in te zetten. Een communicatiebureau heeft de kennis in huis om de juiste personen via de juiste communicatiekanalen te bereiken. Een communicatiebureau heeft vaak creatieve medewerkers in dienst, die precies weten hoe jij jouw boodschap op een originele wijze kan overbrengen. Ze ondersteunen en begeleiden jouw van begin tot eind zonder de huisstijl en waardes van de onderneming uit het hoofd te verliezen.

Download de handleiding om te positioneren met storytelling
Download de handleiding om te positioneren met storytelling. Welk archetype ben jij?
Werken als specialist arbeidsmarktcommunicatie?
Ben jij een "Rebel with a smile"? Dan moet je wel voor ons werken. Bekijk onze cultuur en vacatures.

Hoe kan FairSterk jou helpen?

FairSterk is een Communicatiebureau Rotterdam met jarenlange ervaring in het (arbeidsmarkt)communicatie vakgebied. FairSterk denkt altijd vanuit de identiteit van de klant. Door op deze manier te werken kan beter overgebracht worden waar jij als organisatie voor staat. FairSterk kan organisaties helpen op het gebied van:

  • Contentmarketing
    Contentmarketing is het delen van zinvolle content waardoor de relatie met potentiele werknemers versterkt wordt. Contentmarketing heeft een groot aantal voordelen. Zo ga je van zenden naar interactie met je doelgroep. Jouw advertenties zijn ze allang zat en klikken ze het liefst zo snel mogelijk weg. Maar met die nieuwe videoserie die hun belevingswereld prikkelt is dat wel anders. Daar reageren ze op en op deze manier bouw je een band op met jouw doelgroep. Een ander voordeel van contentbeheer is dat je de omschakeling maakt van push naar pull. In plaats van dat je jouw advertentie ‘zend’ naar de doelgroep, trek je nu juist de doelgroep aan. Content is daarnaast duurzaam is. Eenmaal geplaatst op jouw website of social media kanaal, blijft het relevant en kunnen gebruikers het altijd terugvinden. FairSterk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van contentstrategieën en het uitwerken van de content. Onze specialisten en vormgevers barsten van de ideeën om jouw organisatie zichtbaar te maken door aansprekende content. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vlogs die we hebben gemaakt voor Kooiman Marine Group
  • Website ontwikkeling
    Veel organisaties gebruiken de website vooral voor het verkopen van hun producten en diensten aan klanten. Maar wist je dat een website voor veel meer doeleinden toegepast kan worden? Je website is namelijk de centrale plek waar je het verhaal van jouw organisatie vertelt. Waarom doen jullie wat je doet? En wat zijn de drijfveren waarom de medewerkers iedere ochtend opstaan? Door niet enkel jouw producten te verkopen maar het verhaal van jouw organisatie te vertellen zal de doelgroep een band met jouw organisatie opbouwen. Op deze manier maak je jouw website relevant. Benieuwd hoe wij dat doen? Kijk is naar de website werkenbijzni.nl die is ontwikkeld door FairSterk.
  • Social media strategie en beheer
    Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de social media. Als zij één ding zeker weten is het dat jouw social media posts voort moeten komen uit een strategie. Af en toe een bericht plaatsen over jouw bedrijf leidt niet tot meer likes, meer volgers of meer conversie. Door een social media strategie te ontwikkelen kan je content delen die relevant is voor jouw doelgroep. Zo groeit jouw social media bereik. En dat is weer gratis reclame! Onze specialisten kennen alle ins en outs van social media en staan jouw daarom graag bij.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? We nodigen je graag uit voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie bij ons op het kantoor van het communicatiebureau Rotterdam.

Landingspagina Communicatiebureau Rotterdam
Communicatiebureau Rotterdam